SA International Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Flexi FAMILY > General Flexi FAMILY
  New Posts New Posts RSS Feed - Flexi Send To not sending Contour Cut
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Flexi Send To not sending Contour Cut

 Post Reply Post Reply
Author
Message
tdgraphics View Drop Down
Apprentice
Apprentice


Joined: 13 July 2004
Location: Ireland
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tdgraphics Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Flexi Send To not sending Contour Cut
    Software: Flexi 12  Level: FlexiSIGN
    Posted: 20 February 2017 at 3:34pm
p until about 2 weeks ago I have need selecting images with a contour cut line round them , sending them to VersaWorks and all is fine.

However when I now send a selected image with contour cut to VersaWorks, the contour cut line does not get recognized, it is just a grey line. VersaWorks has not changed, it has been at version 5.5.1 for about a year, so the only thing I can think of is that Flexi has been updated recently and this function now no longer work as it should.

Can anyone shed light on this at all please? Has anyone else had similar problems?

If so, any ideas on a solution?

Thanks in advance for reading this message.

Neil
Back to Top
tdgraphics View Drop Down
Apprentice
Apprentice


Joined: 13 July 2004
Location: Ireland
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tdgraphics Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Software: Flexi 12  Level: FlexiSIGN
    Posted: 22 February 2017 at 4:18am
Found the solution. For some reason I or someone had unchecked 'Include Contour Cut Paths'.

Opps!!

The thing that confused me was that I could see the cut path but as a grey color in VersaWorks.

Thanks for looking at the post.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.03
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.