Print Page | Close Window

flexi 10 help/issues

Printed From: SA International Forum
Category: Flexi FAMILY
Forum Name: General Flexi FAMILY
Forum Description: Q & A about Flexi Sign Making software
URL: http://www.enroutesoftware.com/enroute-forum/forum_posts.asp?TID=2583
Printed Date: 24 October 2017 at 12:08am
Software Version: Web Wiz Forums 11.03 - http://www.webwizforums.com


Topic: flexi 10 help/issues
Posted By: CRAIG165
Subject: flexi 10 help/issues
Date Posted: 17 May 2017 at 4:10am
hi, i just upadated from flexistarter to flexi pro10 and have a few issues.
when i import a transparent image it loads as a black box?
when i contour cut an image and press the cut button i get this "no cuttable object with current settings"?
i didnt have these issues in flexistarter but im sure its me not doing something correctly .
thanks in advance.
oh, and is there someway of importing the work i have saved with flexistarter and use in flexi10 as when i import it is just a blank screen ?



Replies:
Posted By: efriedman
Date Posted: 27 May 2017 at 5:18am
Hello,

can you send us the transparent image?
as for the second message it seems you try to cat an opbject that is actually a raster or, you should select the Cut Contour, go to Arrange menu->Cut Contour-> release cut contour and then use the cut\plot option.

Best regards,

Eyal


Posted By: CRAIG165
Date Posted: 22 June 2017 at 12:06pm
hi , it can be any transparent image from the internet it wont work !!


Posted By: efriedman
Date Posted: 27 June 2017 at 11:42pm
Hello,

I suggest you send us sample files along with explanation of the problem to esupport@thinksai.com and we will test these files in our office.

Best regards,

Eyal



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk